Blogg · Rörelse

Ute i rörelse

Hösten är här med växlande väder. Regn och blåst ena dagen för att sedan vara sol och krispigt kyligt andra dagen. Sent igår skulle jag iväg med bilen och hämta ena dottern vid tåget och blev försenad för att jag inte hade räknat med att jag skulle behöva skrapa rutorna från is. Men jag tycker verkligen om årstidernas skiftningar. De berikar var och en på sitt sätt. På hösten är det härligt att vara ute och röra på sig för att sedan komma hem, tända ljus och dricka något varmt. 

Att vara ute och röra på sig är härligt. Det är också något jag vill göra dagligen för att må så bra som möjligt. Det är en av de strategier som är betydelsefulla i ett bygga hälsa. Det påverkar inte bara kroppen i sig själv utan också det psykiska måendet. Det påverkar hjärnan på en mängd positiva sätt. Vilken tur att jag verkligen tycker om det! 

Ibland får man lite extra bonusar i sin vardag som berikar. Idag mötte jag en väldigt söt liten bekantskap mitt inne bland kolonilotterna som jag promenerade igenom. När jag satte mig ner på huk hoppad sötnosen direkt upp i mitt knä. En stund av glädje och kärlek. 

20180929_123308

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s