Hem

Välkommen!

Här får du följa min resa mot ökad livskvalitet och ta del av mina erfarenheter och mitt utforskande av att leva ett hållbart liv. Att leva hållbart innefattar för mig allt som gör att vi mår så bra som möjligt på olika sätt. Allteftersom kommer bloggen och sidorna att fyllas av innehåll. Från min egen resa från utmattning och psoriasis mot ökad läkning och hälsa.  Genom olika strategier och metoder som jag utforskar i bloggen och som även sorteras under flikarna utmattning, livsstil, kost, rörelse och sinnesro.

Livskvalitet handlar inte enbart om hur vi tar hand om kroppen utan även om vårt inre mående. Det innefattar också hur vi väljer att leva våra liv i det yttre, i vår livsstil på olika sätt. Läkande liv belyser en mängd olika aspekter av att leva ett liv som vi mår så bra som möjligt i.

Oavsett om du har hälsoutmaningar i ditt liv eller om du är intresserad av att öka din egen livskvalitet så är min förhoppning att du ska finna något som inspirerar eller sätter igång tankar som kan leda dig vidare i ditt eget utforskande. Livet är en resa av ständig förändring, lärande och utveckling. Här får du följa min resa och kanske inspireras i att hitta vägar på din egen resa.

Varmt välkommen!

Carina