Blogg

Min själssyster

Idag tänker jag speciellt på vänskap. Hur härligt det är att ha vänner. De behöver inte vara många. Det räcker med några få riktigt nära. Jag har några sådana i mitt liv som jag verkligen är glad och tacksam över.
Idag är mina tankar speciellt med en av mina närmsta vänner. Min barndomsvän. Vi har känt varandra sedan vi var sex år. Var bästa kompisar under större delen av grundskolan. Hennes hem var lite av ett andra hem för mig. En oas där leken fick vara ifred. Så mycket kul vi hade ihop.
Livet tog oss på lite olika vägar. Vi har bott i olika delar av Sverige. Under några år tappade vi kontakten. Så återupptog vi den igen. Och det är jag så glad över. Hon är som en syster för mig. Trots att livet förändrar oss så är vi ju ändå oss själva därinne. Vår kärna är densamma. Jag känner henne så väl. Och hon känner mig så väl. De vi är där innanför. Det förändrar inte livet.
Idag är hon speciellt i mina tankar för idag är starten på en friskresa för henne. Idag blir hon opererad. Resan mot hälsa sätter igång. Idag går startskottet. Så idag är en fin dag. Första steget. Och jag är tacksam över att få vara med i den resan. Även om det sker lite på avstånd eftersom vi bor långt ifrån varandra.
Jag är tacksam över vår vänskap. Att den finns där efter så många år. Du är min själssyster. Idag börjar resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s