Blogg

Ny hemsida!

Livet har pågått och jag har inte skrivit här på väldigt länge nu. Jag har tagit nya steg framåt och därför håller jag nu på att bygga en ny hemsida som är mer i linje med det jag vill skapa framöver. Jag kommer alltså inte att fortsätta här.

Att bidra till att bygga personlig hållbarhet och ett mer hållbart samhälle genomsyrar den nya hemsidan. Så småningom kommer jag att erbjuda olika tjänster. Ni är välkomna att kika in där i fortsättningen. Snart är den klar! Namnet är detsamma men med ny ändelse: http://www.lakandeliv.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s